Sir Edward’s
Sir Edward’s este un brand scoțian de whisky care s-a clasat în top 15 branduri vândute la nivel mondial. Compania a fost înființată în anul 1891 și are propria distilerie în Bathgate, West Lothian, Scoția.

SIR EDWARD’S FINEST
Este un whisky scoțian de calitate realizat prin atenta selecție a malțului. Sir Edward’s Finest este învechit în butoaie de stejar pentru cel puțin 3 ani.
MIROS
Subtil și dulce
GUST
Corp plin, cu note subtile de stejar
FINALIZAREA
Bine rotunjita, picantă, cu un ton de fructe uscate pentru echilibru
Sublim de neted și răcoritor. Sir Edward’s Finest este maturat cu atenție la perfecțiune pentru a oferi un buchet aromat delicat și cu note fructate.
VÂRSTĂ
minim 3 ani
ALCOOL
40% vol

SIR EDWARD’S 12 YEARS OLD
Este un whisky scoțian de calitate realizat prin atenta selecție a malțului. Sir Edward’s 12 YO este învechit în butoaie de stejar pentru cel puțin 12 ani.
MIROS
Subtil de lemn și vanilie
GUST
De malț si tente de prune
FINALIZAREA
Finalul dezvăluie note de pâine prăjită, toffee, zahăr confiat.
Lemnul butoiului influențează foarte mult gustul, aducând arome intense de vanilie și fructe uscate. Pe măsură ce whisky-ul se maturizează de peste un deceniu, aromele se adâncesc, oferind o savoare netedă și de lungă durată.
VÂRSTĂ
minim 12 ani
ALCOOL
40% vol

SIR EDWARD’S SMOKY
MIROS
Fructe dulci de vanilie urmate de arome de fum de stejar.
GUST
Fumul de stejar începe să se simtă. Straturile de fructe sunt acoperite cu un gust de fum. O experiență cu aromă intensă.
FINALIZAREA
Gustul de turbă se estompează, începând să se simtă fructele condimentate de vară.
Notele de turbă adaugă o mare profunzime băuturii și intensifică aroma. Sir Edward’s Smoky eliberează o aromă de fum de stejar și fructe condimentate.
VÂRSTĂ
minim 3 ani
ALCOOL
40% vol

SIR EDWARD’S BEER RESERVE
MIROS
Are un miros de miere și malț dulce. Este echilibrat cu note de caramel, citrice și o notă dulce de hamei.
GUST
Malț dulce și bogat, miere și arome intense de fructe de pădure. Se simte o ușoară atingere de citrice și caramel moale.
FINALIZAREA
Lungă și persistentă, dulce și cu o blândă atingere condimentată.
VÂRSTĂ
Minim 3 ani, whisky din malț învechit în butoaie de bere scoțiană.
ALCOOL
40% vol